Candid. Platform
for growth.

The online company aan de slag voor Bosch en Siemens

Bosch-en-Siemens---TOC

The online company, onderdeel van CANDID, heeft het account Bosch en Siemens huishoudapparaten gewonnen. Het bureau wordt daarmee verantwoordelijk voor het optimaliseren van de publieke online shops van beide merken.

De strategische samenwerking zal in het teken staan van het verder verbeteren van de klantreis op deze direct sales kanalen. Bosch en Siemens Huishoudapparaten verkoopt via de online shops accessoires, reinigingsmiddelen, onderdelen en outlet apparatuur van de twee A-merken. Deze direct sales kanalen zijn eveneens een belangrijke spil in het bedrijfsbeleid om duurzaamheid en circulariteit te bevorderen. Met name de verkoop van outlet en b-keus apparatuur, waarmee een product een tweede kans krijgt, draagt niet alleen bij aan de circulariteit van het bedrijf maar speelt ook in op de toegenomen behoefte van de consument voor duurzaamheid.

Karin van Leeuwen, Head of Direct Sales, laat weten: 'We waren op zoek naar een ervaren strategische partner om de performance van onze publieke online shops, als touchpoint in de totale klantreis, te optimaliseren. Deze partner hebben wij gevonden in The online company, hun zeer gedreven performance marketing aanpak en proactieve houding maakt dat ze een gedegen aanvulling zijn van ons team.'

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.candidplatform.com/

Be Candid,
it’s contagious.

Candidness is the quality of speaking with
honesty and authenticity. Our Candid editorial
team shares stories that matter on media, data,
marketing, creativeness and technology.

Platform news       All platform news