Candid. Platform
for growth.

Smakelijke campagne voor KNORR bekroond met SAN ACCENT

1920x1080_Knorr_Wereldgerechten-juiste
Facebook en Instagram video's waarvan het water je in de mond loopt. Met dat doel sloeg CANDID's creatieve agency Havana Harbor de handen ineen met drie bureaus; samen ontwikkelden ze de nieuwe 'groenten smaken werelds'-campagne voor Knorr.

Het campagneconcept werd ontwikkeld door Alfred International en Scrambled maakte een tiental receptvideo's. Deze werden door Havana Harbor opnieuw beoordeeld, ge-edit, verrijkt met 3D-renders en opgenomen in een nieuwe communicatiegrid voor alle socialmedia-kanalen.

Voorwaarde was dat deze video's naadloos aansloten op alle ATL-communicatie voor een eenduidig campagnebeeld. De belangrijkste doelstelling was het creëren van awareness voor de vernieuwde Knorr Wereldgerechten. En daaruit voortvloeiend: zoveel mogelijk traffic genereren naar Knorr.nl om de receptvideo's te bekijken. Havana Harbor realiseerde deze extra traffic door de impactvolle combinatie van triggerende copy per wereldgerecht gekoppeld aan specifiek geselecteerde doelgroepen. Dit alles omgeven door aantrekkelijke 3D-animaties en shots uit de receptvideo's waarbij het water je in de mond liep.
De video's zijn ingezet in de feeds en stories van Facebook en Instagram. Voor de stories is gekozen voor een carrousel bestaande uit drie delen. Mocht de gebruiker tussentijds 'tappen', dan krijgt hij/zij in ieder geval de drie belangrijkste boodschappen mee. Namelijk het laden van de 'groenten smaken werelds'-campagne, het koppelen van de pakkettitel aan 'met lekker veel groenten' en de call-to-action naar Knorr.nl voor het bekijken van de volledige receptvideo.

De SAN- jury bekroonde de 'groente smaken werelds'-campagne met een Accent. Een geweldige beloning voor de succesvolle samenwerking tussen het team van Knorr en de betrokken bureaus Alfred International, Brompton Road, Scrambled en Havana Harbor. 

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://candidplatform.com/

Be Candid,
it’s contagious.

Candidness is the quality of speaking with
honesty and authenticity. Our Candid editorial
team shares stories that matter on media, data,
marketing, creativeness and technology.

Our Candid editorial team
creates stories that matter.

Platform news       All platform news