Candid. Platform
for growth.

Have a break, have a...massage

Have a break, have a...massage

Een massage door een reclamebord? KitKat regelt het voor je. In Colombia althans. Hier heeft het chocolademerk 20 billboards verspreid die je een massage geven.

Hoe het werkt
Als je tegen het bord gaat staan, zorgt een speciale techniek voor trillingen die doorwerken in je boven- en onderrug. Gevolg; een heerlijke rugmassage. Klein detail; wel handig als je dit weet als je onbewust tegen het billboard aan gaat hangen. Anders is de schrikreactie toch iets minder relaxed.

Twitter
Gelukkig zorgt KitKat voor duidelijkheid met een nauwelijks te missen boodschap op het bord. En dat niet alleen. Als jij op Twitter klaagt over stress en een beetje in de buurt bent van 1 van de 20 billboards, reageert het merk er meteen op met de tip van hun nieuwste campagne.

No stress
Dit bedacht KitKat speciaal ter ere van zijn launch in Colombia. Dat deed het merk niet alleen, maar in samenwerking met reclamebureau J. Walter Thompson en mediabureau Mindshare. De borden zijn nu alleen nog te vinden in Bogota.

Nu NL nog
Nu hoopt menig massage- (& chocolade)liefhebber waarschijnlijk dat deze campagne zich wereldwijd uitbreidt. Denk je eens in hoe fijn het is als de NS deze winter weer eens vertraging veroorzaakt en we met z'n allen tegen een massageboard aan kunnen hangen. Nu nog een gratis KitKat erbij en je hoort niemand meer...

Be Candid,
it’s contagious.

Candidness is the quality of speaking with
honesty and authenticity. Our Candid editorial
team shares stories that matter on media, data,
marketing, creativeness and technology.

Our Candid editorial team
creates stories that matter.

Platform news       All platform news