Candid. Platform
for growth.

'Door het contentplatform verdubbelde de omzet'

vdbergh

Deel 3 van de frank.news-meets-de-aardige-mensen-van-Studio Dokter de Graaf-serie over contentmarketing zit propvol cases.

Jullie moeten zelf even kijken, maar Matthijs Tielman van WPK vertelt over het format 'Android & You' voor Samsung en Google waarbij vragen over het Android-besturingssysteem aan bod komen. Deniz Alkaç van Bruut Amsterdam legt uit hoe zijn bureau en Nieuwe Koffie voor Binck Bank een serie films maakte over onafhankelijkheid (op basis van de slogan 'Supporter of Independence').

Cor Hospes zet uiteen over hoe hij met Merkjournalisten het contentmarketingplatform voor De Rolf Group maakte. Dat is een toeleverancier voor scholen en kinderdagverblijven die wilde laten zien meer te doen dan alleen maar spulletjes leveren. Jos van den Bergh (foto boven) zegt iets over de Extreme Road Trip bij RTL en Thijs Bontje van N=5 bespreekt het format 'Evert-45' waarbij een soort YouTuber het verhaal vertelt van de bevrijding (in het kader van 'voel je vrij' van KPN).

En oh ja, Dorit Roest van TIM zorgt voor de belangrijke duiding, ze legt uit dat een goed contentmarketingconcept vooral relevant moet zijn voor de doelgroep en er bovendien een beetje likeable moet uitzien (ook niet onbelangrijk). 

Extra fields

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://candidplatform.com/

Be Candid,
it’s contagious.

Candidness is the quality of speaking with
honesty and authenticity. Our Candid editorial
team shares stories that matter on media, data,
marketing, creativeness and technology.

Our Candid editorial team
creates stories that matter.

Platform news       All platform news