TODO: /blogs/entry/default.php
TODO: /blogs/entry/default.posts.php

Méér dan een banensite; Vacature Via Ginny

Méér dan een banensite; Vacature Via Ginny

Je kent ze vast: de types die op de een of andere manier altijd weer op de hoogte zijn van de beste vacatures, interessantste opdrachten en goede cursussen. Altijd handig om in je netwerk te hebben.

 
Zo begon het ooit ook voor Ginny Ramkisoen, die door haar grote netwerk in de creatieve sector van vrienden en kennissen, met een eigen bedrijf, vaak de vraag kreeg of ze niet nog de perfecte persoon kende die geschikt zou zijn voor een bepaalde functie. Op een bepaald moment had ze zoveel mensen aan een job geholpen, dat de vragen bleven komen.

 
 
https://www.instagram.com/p/BZls6BvBRMm/?taken-by=vacatureviaginny

 
 
Dit sneeuwbaleffect smaakte naar meer: Ginny besloot in 2013 een Facebook-pagina op te richten om haar netwerk aan die droombaan te helpen en andersom. Deze pagina werd al snel een succes. En niet alleen binnen haar eigen netwerk. De ‘Vacature Via Ginny-pagina’ transformeerde al snel in een heuse community waar millennials terechtkunnen voor hun zoektocht naar díé droombaan.

 
Niet veel later breidde Ginny haar social media pagina uit tot een compleet platform. Een platform met persoonlijke touch. Niets onpersoonlijke vacaturebank met saaie, stoffige tekstjes. Maar een creatief platform met gelikte vormgeving. Precies in de lijn van de personal brands en influencers die overal tegenwoordig een persoonlijk tintje aangeven. Waarom zou dit niet in de recruitmentbranche werken? Juist...

 
https://www.instagram.com/p/BaGaBULhGs2/?taken-by=vacatureviaginny

 
Wat het voor mij een echte aanrader maakt; Vacature via Ginny biedt meer dan puur en alleen een aanbod vol leuke nieuwe baantjes. Die droombaan heb ik immers al. Het platform biedt een interessante reeks aan artikelen, blogs en interviews. Allemaal met één doel: de doelgroep voldoende inspiratie op carrièregebied geven. Denk aan onderwerpen als: flexwerken, concentratieproblemen, werkromances. En dat in aansprekende vormen: van flitsende filmpjes tot ‘instagrammable’ carrièretips.

 
Zo is het inmiddels een slim ‘over the top’-platform dat zicht richt op de carrière-niche-vijver waar millennials in deze prestatiemaatschappij maar al te graag in zwemmen.

 
O ja ook leuk; Ginny werkt op het moment druk aan een boek om haar beste tips & tricks in te bundelen. Een slimme zet als je het mij vraagt, aangezien de non-fictie boeken met carrièretips en allerhande levenswijsheden van personal brands op menig koffietafel en/of nachtkastje van de millennial prijkt.

 
https://www.instagram.com/p/Ba8qnryBNEp/?taken-by=vacatureviaginny

 
Vragen?
Direct onze hulp nodig?
Wij nemen contact met u op.
Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Related Posts

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://candidplatform.com/