Candid. Platform
for growth.

Nieuwssite frank.news gehackt

Nieuwssite frank.news gehackt

Nieuwssite frank.news is sinds woensdag 5 april gehackt. Bezoekers die via Google of hun smartphone de website op willen, komen sindsdien op de meest vreemde reclamesites terecht, soms zelfs op Syrische websites.

 
Hoewel de IT-experts in Amsterdam en Portugal druk werken aan een oplossing en het probleem afgelopen weekeinde verholpen leek, bleek maandag 10 april dat de site nog steeds gehackt was. Volgens de experts is sprake van een zeer professionele hack, net zoals de hacks die in de afgelopen maanden in andere landen hebben plaatsgevonden. ,,We zijn bezig de oorzaak te achterhalen en proberen er zo snel mogelijk voor te zorgen dat onze bezoekers er geen last meer van hebben,” zegt hoofdredacteur André Oerlemans.

 
Frank.news is met 270.000 unieke maandelijkse bezoekers inmiddels een van de grootste nieuwsites op het gebied van marketing, media en reclame in Nederland. De site schijft op een open en transparante manier over nieuws, trends en ontwikkelingen in de marcom-branche. Het online nieuwskanaal is onderdeel van de Candid Group in Amsterdam en Rotterdam.

 
Update 12 april 2017: opgelost
Sinds dinsdag 11 april zijn de problemen opgelost en is frank.news niet langer gehackt. Mensen die toch nog problemen ervaren kunnen dat per mail melden via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..