Welkom bij
Candid.

Bij Candid bundelen we de creatieve kracht van sterke, onafhankelijke, gespecialiseerde bureaus om relevant, authentiek en effectief werk te maken. Werk dat raakt, verbindt en presteert. Ondersteund door technologie, geïnspireerd door data en gedreven door creativiteit.

Bij Candid hoef je maar 1 keer klant te zijn voor een marketingcampagne. We zijn een platform organisatie en zijn georganiseerd rond een gemeenschappelijk doel en een gedeelde overtuiging: wanneer we de creatieve krachten van onze bureaus verenigen, leveren we optimale groei voor onze klanten. Dit doen we vanuit drie pilaren

Onze Candid cultuur

Openhartigheid is verankerd in onze naam en in onze cultuur. Onze communicatie is eerlijk, authentiek en direct. Openhartigheid werkt in twee richtingen en houdt in dat je echt luistert naar wat een ander te zeggen heeft. Zo kom je tot constructieve gesprekken die helpen om verder te komen. Vertrouwen opbouwen kost tijd en consistentie, en de beloning is een open, respectvolle samenwerking. Met als doel om onze klanten te laten groeien.

T-shaped structuur

Samenwerking in marketing vraagt om een organisatie met een letter ‘T’ profiel. Bureaus met diepgaande specialistische vaardigheden (de verticale lijn van de T) die binnen het Candid platform ook toegang hebben tot alle andere marketingdisciplines (de horizontale lijn van de T). Onze klanten kiezen een van onze bureaus om hun diepgaande expertise, maar zijn via het Candid platform dus altijd direct verbonden met andere specialismen voor ondersteuning.

Gedreven door technologie

Wij bekijken de wereld vanuit een technologisch perspectief. Er is geen digitale strategie, alleen een strategie voor een digitale wereld. Innovatieve technologieën vergemakkelijken marketing op vele manieren en vormen de basis binnen al onze campagnes. Wij omarmen technologie ook om nog beter geïntegreerd samen te werken en kennis te delen. Zo kunnen we een naadloze ervaring bieden aan onze klanten.

Wil je samen groeien?

 • Phone: 064 253 1277

  Neem contact op met Saskia Wagenmakers, Chief Client Officer Candid platform.
  Tel: 06 42 53 12 77 of This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

  Of vul het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  Invalid Input

  Invalid Input

  Invalid Input

  Invalid Input

  We zijn trots dat
  we voor deze klanten werken.

  Neem contact op


   Stay tuned.
   Stay Candid.

   Candidness is the quality of speaking with
   honesty and authenticity. Our Candid editorial
   team shares stories that matter on media, data,
   marketing, creativeness and technology.

   Our Candid editorial team
   creates stories that matter.